måndag 28 november 2016

Test - Cicameds nya Collagen Boost Mask - Golden Edition

Att få lite lyster i ansiktet så här års säger jag inte nej till. Så jag har nu testat
Cicameds nya Collagen Boost Mask - Golden Edition.

Collagen Boost Mask  - Golden Edition är en leave-on mask som är en uppdatering av Cicameds befintliga Collagen Boost Mask, skillnaden från originalet är att den innehåller guldpigment. Den verkar direkt uppstramande samtidigt som den är återfuktande och skyddar huden mot fria radikaler. Med effektiva ingredienser, så som ekologiskt kastanjevatten, koffein, Arcerola, alpha lipoic acid, Q10, vitamin E och grönt te mfl, ger masken resultat både omedelbart och på lång sikt.

Appliceras på rengjord hud morgon och/eller kväll 2-3 gånger i veckan. Låt masken sjunka in under 5 minuter innan användning av övriga hudvårdsprodukter och makeup. Du kan med fördel använda masken som primer under din makeup, det gjorde jag.

Du får en fin lyster genom guldskimret som finns i masken. Även om jag kanske skulle ha föredragit just mer en lyster, för här blir det lite mera som små små glitter bitar över huden. Ja ni vet, skillnaden mellan lyster och glitter. Jag gillar nog lyster lite bättre helt enkelt...men smaken är som... Men förutom de små små guldflagorna så ger masken en fin grund och boost till ansiktets övriga produkter.

Pris 499 kronor/ 50 ml



torsdag 24 november 2016

Resklar

En snygg necessär är alltid roligt att ha som resesällskap. Ja, vem vill inte resa med stil. Såg de här sköna somriga necessärerna på Ceannis pressvisning i veckan. Fina eller hur, kommer till sommaren.



onsdag 16 november 2016

Presenttips

Den här tiden på året så gillar jag alla presenttips som jag kan få. Jag har i alla fall flera vänner och släktingar som det är nästan omöjligt att hitta på något passande till, ja, för de har sjutton det mesta. Men många är de som gillar doftljus! Så vad kan vara mer passande än ett presentkit med just en samling med doftljus, och någon av dofterna ska väl passa :)
Lagom till jul och vinterkylan lanserar Voluspa två fina prentkit med ljuvligt doftande doftljus, det stora kitet med 12 ljus kostar 999 kronor och det mindre med 4 ljus kostar 399 kronor.

Hoppas att jag löste någons presentjakt! :)



torsdag 10 november 2016

Sköna fötter

Det är inte bra händerna som kan krisa och behöva extra omsorg så här års, som jag skrev om HÄR. Nej även fötterna kan behöva smörjas och tas om hand lite extra just nu, i alla fall mina.
Så varje kväll, eller morgon om jag missade kvällen innan, får mina fötter lite extra omvårdnad just nu.
Krämen som jag använder nu är Maria Åkerbergs Foot Balm. En skön skyddande balm som motverkar torr hud. Doftar gott och innehåller bivax, olivolja, rapsolja, jojobaolja och geranium mm, som är speciellt bra mot torra hälar, det partiet som blir torrast på mina fötter.
Du smörjer in fötterna minst en gång/dag, värm gärna Foot Balm mellan handflatorna så blir den lite lättare att applicera. Eftersom den inte innehåller något vatten så behövs ingen spatel.
Glada fötter, ja tack!
Pris ca 140 kronor/50 ml



fredag 4 november 2016

Face Mask Spirulina från Maria Åkerberg

Har lagt en ny passande mask, så här i Halloweentider :), ja man ser lite spöklik ut med masken, men vad gör det när resultatet gör mig strålande vacker....hihi

Masken jag pratar om är Maria Åkerbergs nya lermask Face Mask Spirulina. Ni vet att jag gillar Maria Åkerbergs produkter, dels för att jag tycker att de verkligen är sköna och bra, men också för att de hela tiden utvecklar naturliga och ekologiska produkter. Ja, jag blir hela tiden mer och mer medveten om vad jag får i mig och vad jag smörjer in min kroppar med. Vårat största organ, huden, ska självklart ha bra och nyttiga produkter!

Face Mask Spirulina är en balanserad ansiktsmask med spirulina och vit lera. Spirulina är rik på betakaroten och E-vitamin som är fuktgivande med anti-age effekt. Leran har en sammandragande effekt på porerna och minskar även rodnader i huden. Den doftar fint av apelsin, petitgrain och olibanum.
Appliceras tunt på huden och låt verka i 20 minuter. Avlägsna sedan masken med ljummet vatten, huden blev verkligen len och mjuk!, innan du lägger på din hudkräm.

Pris ca 250 kronor/50 ml





Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...