fredag 27 februari 2015

Jeremy Scott by adidas ORIGINALS

Den hypade modedesignern Jeremy Scott gör en doft för Adidas, Jeremy Scott by adidas ORIGINALS. En doft i begränsad produktion, 10 000 stycken globalt där Sverige får ynka 150 stycken. Så är du intresserad är det bara att bege dig till Åhlens City Stockholm eller Åhlens City Göteborg nästa onsdag, 4 mars, där 100 flaskor kommer att finnas. Hinner du inte dit så kommer 50 flaskor att säljas på NK Stockholm och NK Göteborg mellan den 11-24 mars, eller så långt lagret räcker.
Flaskan är cool, doften vet jag inte hur den doftar, har bara fått veta med ord hur doften är, och då vet jag ju av erfarenhet att det är omöjligt att  säga bu eller bä. Doften är i alla fall unisex, 75 ml eau de toilette, pris 795 kronor.
Kanske en ypperlig present till parfymflaskorsamlaren.


onsdag 25 februari 2015

Bright Now Vitamin C Shine Controll från Lumene

Lumene är ett märke som jag inte har varit så bevandrad med tidigare, har inte provar så där jättemånga av deras produkter. Men den senaste tiden har jag fått möjligheten att testa en hel del av deras produkter och måste säga att jag tycker att de varit överraskande, både bra och sköna.
Jag skrev nyligen om en ny foundation, HÄR, som jag gillade, och jag håller nu på att prova två till, recension kommer snart.
En produkt från Lumene som jag också provat under en tid nu är Bright Now Vitamin C Shine Controll. En kräm som ska kontrollera huden glansighet och dra ihop porerna. Krämen mattar alltså ner huden, men ger också hyn en fin lyster samtidigt som den skuddar mot yttre skadliga faktorer, som ju lätt kan orsaka för tidigt åldrande. Kanske inte en kräm som klarar allt för mig, men den är riktigt skön och passar utmärkt innan jag lägger på min foundation.

Pris: 185 kronor / 50 ml

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

måndag 23 februari 2015

Kiehl´s Over-night Biological Peel är en peeling för ansiktet. Man applicerar den på kvällen och låter den sen ligga på under natten, för att sen skölja bort den på morgonen.
Produkten är bra för hud dom är känslig för kemiska behandlingar men för den del ändå behöver lite peeling av döda hudceller och andra orenheter då och då, den ska också minska förstorade porer om du lider av det. Rekommenderas att använda upp till 3 gånger/vecka.
Jag tycker att huden känns len och att den får en fin lyster efter användningen. Men, jag tycker inte om att ha peelingen i ansiktet när jag går och lägger mig. För även om den är väldigt dryg och det behövs väldigt lite i ansiktet så lägger den sig lite som en hinna på huden, något som jag inte gillar att lägga mig med.
420 kronor/50 ml

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...