fredag 27 juni 2014

Living Proof

Nu har jag under några veckor testat shampoo och balsam, Restore, från Living Proof, som jag skrev om HÄR.
Shampoot var mjukt och följsamt, håret trasslades inte utan kändes mer som ett balsamshampoo, bra! Balsamet kändes också skönt och fint för håret, doften helt okej men inget mer. Jag vill tvättar mitt hår så sällan som möjligt och försöker därför inte att tvätta det mer än var 5-7 dag, och det fungerar bra med mitt vanliga shampoo och balsam, Redken Extreme. Men kanske att jag upplevde att håret inte riktigt klarade så lång tid mellan tvättarna med Living Proof, ja att jag redan efter 4-5 dagar kände att det var hög tid för en hårtvätt. Ja det var väl det som var mindre bra för annars så tycker jag att håret fick fin struktur och kändes både luftigt och lätt efter tvätt med Living Proof, Restore.


Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

tisdag 24 juni 2014

Test - Lumene Bright Now Visible Repair

Jag har provat Lumenes nya serie Bright Now Visible Repair som innehåller stamcellsteknologi från hjortron. Stamcellsteknologin från hjortronen ska hjälpa till att skydda och bibehålla hudens naturliga stamcellsfunktion och optimera produktionen av hyaluronsyra för en mjukare hy med färre rynkor. Det tillsatta antioxidantrika bärextraktet ska också skydda huden och ger den fin lyster. Min hud känns mjuk och fin efter en tids användning. Jag tycker speciellt mycket om serumet och ögonkrämen, båda går lätt in i huden, gör huden skönt återfuktad och skapar inga irritationer.

I serien ingår fyra produkter och jag har testat alla.

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR DAY CREAM SPF 15
Ska reducerar rynkor och fördröjer uppkomsten av nya. Skyddar mot skadlig inverkan från fria radikaler. Stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Vilket ska bidra till att göra huden slätare och reducera rynkor. Hjortronnektar innehåller mycket antioxidanter och bidrar till att ge huden lyster och skydda den mot ålderstecken. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR NIGHT CREAM
Bidrar till att reducera rynkor och gör huden mjukare och slätare. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här ska bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor. Hjortronnektar innehåller mycket antioxidanter och bidrar till att ge huden lyster och skydda den mot ålderstecken. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR SERUM
Stöttar hudens egen naturliga reparerande förmåga. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här ska bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/50 ml

LUMENE BRIGHT NOW VISIBLE REPAIR 2IN1 EYE CREAM & CONCEALER
Den här lilla dubbelburken innehåller både en ögonkräm och en concealer. Ögonkrämen är utvecklad att vårda huden runt ögonen på ett mångsidigt sätt. Krämen ska återfuktar och reducerar rynkor och fördröjer uppkomsten av nya. Skyddar mot skadlig inverkan från fria radikaler. Den unika stamcellsteknologin från hjortron skyddar och bevarar aktiviteten hos hudens egna stamceller och effektiverar uppkomsten av hyaluronsyra i huden. Det här bidrar till att göra huden slätare och reducera rynkor.
Concealern ger en omedelbart lyster och bidrar till att täcka mörka ringar under ögonen. Produktens färg anpassar sig till de flesta hudtoner. Passar alla hudtyper.
Pris 249 kronor/eye cream 12 ml. Concealer: 5 ml

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

tisdag 17 juni 2014

Nyheter från Dr. Obagi

Ni som följer mig här på annettesbeautybox vet att jag har några favoritmärken, och ett av dem är Dr. Obagi, se Här, Här. Nu kommer det tre nyheter från märket.

ZO Skin Healthserien har Dr. Obagi förbättrat och uppdaterat formulan i serumet Growth Factor Serum, och produkten får ett nytt namn Ossential® Growth Factor Serum Plus. 
Growth Factor Serum Plus är ett serum som gör grovjobbet när du sover. Den stimulerar produktionen av kollagen och reducerar pigmentering, samt gör huden mjuk och smidig. Innehåller A-vitamin i form av retinol som ökar cellproduktionen, vitamin B och C som är kraftiga antioxidanter. Används utan ytterligare nattcreme, härligt att slippa en massa duttande med flera burkar säger jag! Pris 1 750 kronor.

ZO Medical familjen får också tillökning i form av två nya produkter:
Restoracalm en lugnande hudcrem. Restoracalms egenskaper är att dämpa rödhet, lugnar irriterad hud, stärker och återuppbygger hudbarriären. Den ger omedelbar lindring och återfuktning för känslig och skadad hud. Pris 960 kronor

Foamacleanse en skonsam rengöring i serien. En skonsam ansiktsrengöring som passar alla hudtyper. Den tar bort orenheter och makeup utan att torka ut huden och huden känns rengjord. Passar även känslig hud. Pris 570 kronor. 
Dr. Obagis produkter hittar du Här.



tisdag 10 juni 2014

Inoljad

Ibland kan jag tycka att det är skönt...och välbehövligt, att smörja in kroppen i en kroppsolja. Jag kör med olja både vinter och sommar, tror att kroppen behöver de lena dropparna året om.
Under några månader så har jag nu provat på Royal Body Oil från Maria Åkerberg. En kroppsolja med vegetabiliska och eteriska sköna oljor. Oljan doftar härligt med hjälp av Neroli, Patcholi och Rosmarin. Resultatet då, en sammetslen härligt doftande hud, kan det bli bättre... 

Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

onsdag 4 juni 2014

Fina fransar med Eyekos mascara Fat Brush Mascara

Är det någon makeupprodukt som det kommer nya av var och varannan dag så är det mascaror. Den ena ska förlänga, den andra bygga upp och den tredje ska ge näring, ja så håller det på. Själv så vill jag ha en ganska torr mascara, ja slippa att torka av borsten i början och där med slänga halva innehållet. Sen så vill jag att fransarna efter målning ska vara följsamma och mjuka, inte stela och hårda. Vad mer, jo jag vill att mascaran ska bygga upp fransarna utan en massa lösa fiber. Ja så ungefär är min önskelista på en bra mascara. Nu har jag testat Eyekos mascara Fat Brush Mascara. 
Fat Brush Mascara har en stor borste som bygger volym bra, den är inte för blöt utan fungerar bra att köra med på en gång, och fransarna blir inte stela som spindelben. Jag tycker att den sitter bra hela dagen utan att kladda eller mula. Och det som framförallt skiljer sig från andra mascaror är den smarta mjuka och klämbara tuben som gör så att du kommer åt den sista droppen av produkten. Priset ligger på 199 kronor hos kicks.se. 
Värd att testa!
Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

måndag 2 juni 2014

Försommarvita ben

Jag vet inte vad ni tycker, men själv så kan jag tycka att det inte känns så där jättekul att gå strumplös till kjol så här års. Ja benen tar liksom för sig lite väl mycket med sin vita färg kan jag tycka. Så vid den den här tiden brukar jag smörja in benen med brun utan sol, så även i år. I år har jag testat St Tropez Self Tan Sensitive Bronzing Lotion. Speciellt utvecklad för känslig hud och innehåller Vegetan – 100% naturlig DHA, Aloe vera och druvkärneolja som återfuktar huden. Resultatet ser du efer ca 4-8 timmar och det varar sen i ca 4 dagar. Färgen blir snygg, inte för gul eller mörk enligt mig, och huden känns mjuk och inte uttorkad som jag kan tycka att en del Self Tan krämer kan göra min hud. Rekommenderar, och jag kommer att smörja mig ett par veckor till, innan solen hunnit göra sitt.
Foto: Annette Eriksson, annettesbeautybox

Nattarbete

Under natten känns det skönt med en riktigt bra nattkräm, en kräm som gör sitt bästa för att jag ska vakna morgonen efter med en tipp topp h...